Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) $28 000

Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290)

вулиці 23, Kharkiv on the map
1 October №239987
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 1
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 2
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 3
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 4
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 5
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 6
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 7
Дизайнерский проект! 2к квартира на Павловом Поле (84290) Kharkiv - photo 8
About property
Rooms:
Total area: 43 m²
Floor:
House floors:
: 861939976 
Пропонуємо вам квартиру-студію на першому поверсі, яка була відремонтована за дизайнерським проєктом для власних потреб. Дизайн дозволяє змінювати планування під різні сценарії проживання, а якісні матеріали та технології, використані під час ремонту, забезпечують довговічність та комфорт.

Двокімнатна квартира була перетворена в студію, а висота стель збільшена за рахунок реконструкції підлоги та стелі. Загальна площа 43м2. Перегородка у санвузлі виконана з піноблоків, а підвіконники та столешниці на кухні і в ванній з натурального каменю, підганяного до 0,1 мм. Усі кути витримані під 90 градусів, всі вимикачі розміщені на одній висоті, а елементи дизайну виконані пропорційно для естетичного задоволення.

Стіни були вирівняні штукатуркою та покриті фарбувальними шпалерами. Потолок натяжний, а по контуру виконано гіпсокартонний короб для проводки і освітлення. Ванна кімната повністю обкладена плиткою, а підлога також оформлена плиткою в одному контурі. Ручки дверей оснащені магнітними замками, а зовнішня двері є броньованою.

Квартира обладнана 33 розетками по всьому периметру та в необхідних місцях. У кухні є вбудовані прилади: духовка, холодильник, витяжка та індукційна варочна панель. Також є бойлер, пральна машина з сушкою та кондиціонер.

Опалення забезпечується трьома новими батареями, а труби були замінені. Завдяки комунікаціям підлога взимку залишається теплою. Вікна броньовані та шумоізольовані, з можливістю провітрювання через два бокових вікна. Французькі штори з нічним ефектом захищають від сонячного світла і не дозволяють бачити квартиру ззовні вночі. Зовні також встановлені решітки, а новий кондиціонер забезпечує комфортний клімат у квартирі. Літом тут не жарко, а взимку вікна можна відкривати, оскільки батареї гарячі.

У квартирі також є дизайнерська кухня з матовим покриттям та вбудованими ручками, столешниця з натурального каменю з плавним переходом до підвіконника. Стекляний фартук зі спеціальним принтом і підсвічуванням радує око, а догляд за кухнею є легким, оскільки вона практично не забруднюється. Ліжко виконане на замовлення з металевим каркасом та частими ламелями, має систему підняття, а матрац безпружинний з можливістю корекції жорсткості з обох сторін. Меблі у ванній виготовлені з водостійкої фанери. В квартирі встановлені лічильники.

Квартира розташована на вулиці 23 Серпня, в хрущовці. До станції метро 23 Серпня – 10 хвилин пішки, до станції метро Ботанічний сад – 15 хвилин. Поряд є супермаркет, аптека, ринок, дитячий садок та інша інфраструктура.
Оксана
Was online 20 september 12:56
Log In or Sign In to leave comment.
$28 000
Callback Message
Оксана
Was online 20 september 12:56
Location
вулиці 23, Kharkiv
Back to Top