2-кімнатна квартира, власник! $25 000

2-кімнатна квартира, власник!

Суми
26 січня №53705
Кімнат:
Загальна площа: 45 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Центральне 
ID: 750156701 
Терміново продам 2-кімнатну квартиру, 3 поверх, не кутова, не над дорогою, двоє вхідних дверей (зовнішня нова), 45 кв, панель зимою 23°, оплата 1100 за минулий місяць,
Балкон засклений, дерев'яний з поличками і шафою,вікна пластик, сусідні квартири утеплені зовні, підвал є, середній під'їзд, дуже тепло. Є лічильник тепла на будинок, розташування не над дорогою, поряд 2 садочки та школа, університет СНАУ.
Усі необхідні магазини, аптеки, зупинка тролейбус та маршрутки менше 100 метрів..
Кап ремонт зроблений 7 років тому, вікна замінені, стояк пластик, частково радіатори бімітал, підлога ламінат, купувалась нова раковина, ванна, зеркало і сушка для рушників 4 роки тому.
Рівні стелі, стіни. Кабеля та і інтернет заховані та розведені по кімнатах. Кухня та частково меблі лишаються. Змінено планування, велика вмонтована шафа купе, люстри, крани 4 роки тому мінялись і перефарбовані стіни+двері коридору та кухні. Швидко можна оновити любим кольором під ваш смак. Плита та кухня, колонка газова 7 років, вхідні двері нові, сусіди мирні.Поруч з будинком є 2 стоянки, 3 аптеки, 3 дитячих майданчика і пунк незламності з бомбосховищем в садочку. Поруч річка (широке), шум від машин мінімальний, друга лінія від головної Кірова, в дворі багато дерев, літом в тіні, за будинком зелена зона для шашлику, поруч кооперативи та платні стоянки, сусідні будинки та доглянуті дитячі майданчики Федорченко. Поруч територія для прогулянок СНАУ, стадіони та тренажери.
Артём
Був у мережі 29 липня 11:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$25 000
Зворотний дзвінок Связаться
Артём
Був у мережі 29 липня 11:14