2-кімнатна квартира, власник!

Сумы
26 января №53705
Комнат:
Общая площадь: 45 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 750156701 
Терміново продам 2-кімнатну квартиру, 3 поверх, не кутова, не над дорогою, двоє вхідних дверей (зовнішня нова), 45 кв, панель зимою 23°, оплата 1100 за минулий місяць,
Балкон засклений, дерев'яний з поличками і шафою,вікна пластик, сусідні квартири утеплені зовні, підвал є, середній під'їзд, дуже тепло. Є лічильник тепла на будинок, розташування не над дорогою, поряд 2 садочки та школа, університет СНАУ.
Усі необхідні магазини, аптеки, зупинка тролейбус та маршрутки менше 100 метрів..
Кап ремонт зроблений 7 років тому, вікна замінені, стояк пластик, частково радіатори бімітал, підлога ламінат, купувалась нова раковина, ванна, зеркало і сушка для рушників 4 роки тому.
Рівні стелі, стіни. Кабеля та і інтернет заховані та розведені по кімнатах. Кухня та частково меблі лишаються. Змінено планування, велика вмонтована шафа купе, люстри, крани 4 роки тому мінялись і перефарбовані стіни+двері коридору та кухні. Швидко можна оновити любим кольором під ваш смак. Плита та кухня, колонка газова 7 років, вхідні двері нові, сусіди мирні.Поруч з будинком є 2 стоянки, 3 аптеки, 3 дитячих майданчика і пунк незламності з бомбосховищем в садочку. Поруч річка (широке), шум від машин мінімальний, друга лінія від головної Кірова, в дворі багато дерев, літом в тіні, за будинком зелена зона для шашлику, поруч кооперативи та платні стоянки, сусідні будинки та доглянуті дитячі майданчики Федорченко. Поруч територія для прогулянок СНАУ, стадіони та тренажери.
Артём
Был онлайн 29 июля 11:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$25 000
Обратный звонок Связаться
Артём
Был онлайн 29 июля 11:14